Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
STORY BOOK-DI AMBANG MAUT
Wednesday, July 15, 2009 • 6:41 PM • 0 comments


Hi semua. Hari ni saya nak kongsi satu buku cerita iaitu buku "Kembar Terpilih". Buku "Kembar Terpilih" ada banyak siri. Antaranya adalah buku "Di Ambang Maut". Buku ini adalah buku yang terakhir dalam siri "Kembar Terpilih".

Sinopsis:

Siri Kembar Terpilih yang keempat ini mengisahkan percutian Misha, Marsha dan Tuan Osman di Pulau Jawa sempena cuti sekolah. Percutian yang pada awalnya menggembirakan anak-beranak itu tiba-tiba bertukar menjadi suatu percutian yang tidak menyeronokkan si kembar dan ayah mereka.

Bapa saudara Farid yang menjadi kawan rapat Tuan Osman iaitu Tuan Zaidie rupa-rupanya berketurunan pawang. Dia meneruskan usaha memburu kembar terpilih selepas misi memusnahkan si kembar oleh Silbi dan Anton suatu ketika dahulu gagal. Dia juga turut sama berada di Pulau Jawa bersama-sama anak saudaranya iaitu Faizal yang juga berketurunan pawang. Kehadiran Faizal menjadi tanda tanya si kembar kerana rupanya seiras Farid yang hilang suatu ketika dahulu. Pelbagai usaha dilakukan oleh Misha dan Marsha bagi menyelamatkan diri dan ayah mereka daripada diserang keturunan pawang.

Penerbit:Meor Shariman

Pengarang:PTS SDN BHD

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik

One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3