Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
SEDIHNYA!
Tuesday, July 20, 2010 • 5:21 PM • 0 comments

Assalamualaikum semua! Firstly, rina nak tanya:
1. Sihat ataupun tidak?
=Kalau ya, pergilah makan ubat biar cepat sembuh
Secondly:
1. You all dah buat homework belum?
- Kalau dah, bagus.. Taklah melengahkan kerja rumah
2. Dah solat belum?
-Kalau belum, cepat solat sebelum habis waktu

Waaaa!! Rina sedih sangat!
Coz, mama rina tak kasi rina baca buku,
beli buku & pinjam buku dari kawan rina...
Waaaa!! Sedihnya hati kalau seminggu atau sebulan
tak baca buku..


Sekurang-kurangnya, dua
buku dalam
sebulan lah... Kan bagus kalau macam tu..
Ni tidak, tak boleh baca langsung pun!
Tapi, apa yang mama rina
katakan itu betul... Kerana:

1. Tidak baik baca buku banyak2,
boleh hilangkan rasa mahu belajar.
2. Bacalah buku2 yang elok
dan sesuai untuk
kanak2 remaja yang umurnya
11 tahun.
3. Nanti, takut tak focus pulak
pada pelajaran...

Ok, ok.. Rina accept je la,
bahawa rina tak boleh
lagi nak buat hobi rina yang
paling rina suka buat..
Takpe, takpe.. Lepas habis periksa
nanti, rina nak suruh mama
and papa belikan 2 buah
buku baru untuk dijadikan
bahan membaca..

Eheehehe..
Jahat betul rina ni..
Hihihi
Oklah, tu jelah post yang
rina nak bagitahu to all
Bye2

xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3