Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
STORY BOOK-MANIK MERAH JAMBU
Monday, September 20, 2010 • 6:51 PM • 0 comments

Assalamualaikum nana ucapkan pada semua reader's yang sedang membaca blog nana. Hah! Buku baru lagi! Nana sure, mesti reader's semua dah boring n jemu kan? Yela, apa taknya. Nana asyik postkan tentang buku je yang banyak... Nana tak kisahlah, reader's semua tak suka... Tapi nana tetap menjadikan buku itu sebahagian dari hidup nana tau...Oklah, berleter pula nana ni, jom kita baca sedikit sinopsis buku ini ok?

Sinopsis:

Meeya dan Aishah, dua gadis dari latar belakang yang berbeza. Pelajar sekolah antarabangsa dan pelajar sekolah biasa. Namun mereka punya minat dan cita-cita yang sama. Manik, butang dan labuci menjadi sahabat mereka. The Golden Wardrobe mula dikenali kerana rekaan unik mereka. Rancangan mereka mula dicemburui.... Mampukan mereka mencapai cita-cita mereka?

Hah... Ini baru je sikit cerita... Tapikan, lepas nana dah habis baca buku ni, nana rasa macam best sangat jalan ceritanya! Macam tak puas2 nak baca! Wahaha.. Tapi memang betul, best gile jalan ceritanya..Oklah, nana nak post buku cerita lain pulak..bbye reader's semua!

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3