Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
4 in 1 tutorial !
Tuesday, April 19, 2011 • 3:24 PM • 0 comments

         1. Hai semua ! Hmm ... rina sebenarnya nak buat tutorial seperti yang tertera di tajuk tu , but rina tak retilah nak buat . So , rina hanya tinggalkan blogger ini untuk anda tau ! Di blog ini , ada cara2 nak buat tutorial ni ! Sila rujuk di bawah ini :-

Faradatul Shafienaz

         2. Hmm ... Blog yang ada di bawah ini pula , anda boleh membuat tempahan doodle dengan tuan empunya blog. Blog ini memang lawa !

belog-cap-ayam

          3. Blog yang di bawah ni pun ada tutorial yang menarik jugak ! Dia ada tutorial untuk buat kotak dalam post ... Tak tahu apa itu kotak dalam post ? Jom tgk si empunya blog ini !

Princess Juera

           4. Blogger ini pun ada tutorial jugak ! Di sini ada tutorial Blockquote!

Aainaa

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3