Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
STORY BOOKS - DUNIA BARU YAZMIN
Saturday, April 2, 2011 • 11:41 AM • 0 comments

Hai semua ! Kali ini , rina nak postkan berkenaan buku cerita yang dah lama rina habis baca . Tapi , rina terlupa la pulak nak postkan , so , kalau anda nak tahu best ke tak .... Bacalah sinopsis ini dan mulalah beli !

Sinopsis Buku :

Yazmin semakin membesar sebagai remaja yang matang. Kini berkisar tentang kehidupannya di pusat matrikulasi bersama kawan-kawan dan dunia yang serba baru baginya. Lebih menarik kerana Yazmin kembali bertemu sahabat-sahabat baiknya yang telah lama berpisah. Mereka kembali membina kehidupan bersama dengan pelbagai aktiviti dan rutin yang mencabar. Namun, dunia angan-angannya tetap tidak dapat dipisahkan. Tetapi ada kejadian aneh yang berlaku. Pada kali ini, setiap angan-angannya benar-benar menjadi kenyataan. Keadaan ini membuatkan Yazmin sangat bingung dan tertekan. Oleh itu, dia menjadi seorang yang sangat berhati-hati apabila ingin berangan. Yazmin takut dan rasa bersalah apabila setiap kali dia berangan, perkara itu benar-benar terjadi terutama apabila melibatkan kawan-kawannya .

Hmm .... Best tak ? Oklah , rina nak post pasal benda lain plak ni . Jumpa di lain masa dan di lain hari . ( maybe . Ahaks )

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik

One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3