Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
Hate You !
Friday, September 30, 2011 • 1:07 PM • 0 comments


Hello guys ! Rina actually rasa marah gila nak mampos ! Hah , kan aq dah mencarut . Sorry ya . Its just , ok fine . rina cerita . Ada sorang kawan rina yang bernama tooot . Dye rapat ngan rina and sorang lagi kwn rina . N then , dye tetiba masuk group laen n rapat ngan dyeorang . So , rina n kwn yang lagi sorang tu biarkan je la . Kiranye , bagi chance la kat dye . Pastu , dye rapat balik ngan rina n lagi satu tu . Pastu , budak laen pulak tetiba kacau kiteorg . Takdela kacau . But , budak yang rina marah tu pegi masuk group budak2 tu . So  tinggallah rina n yang lagi sorang tuh .. Yang sadisnya , kekadang bila rina lalu depan dye pown , dye boley aje wat tak tahu ! Is that dikatakan true fren ? I mean BFFF !? Korang cuba fikir , patutkah rina kwn ngan dye ? I dont think so . Maybe . So , terus0terang jela rina katakan , aku mmg dah lama sabar ngan kau la weyh ! Enough with your all perangai gedik n jgn cuba nk jadi pompuan samseng k ? Fuck , Babi , Setan , Sial , Bodoh n all that dah biasa rina dengar dari mulut dye sendiri . Rina nak dye insaf k ? Not mengejek or nak menghebohkan perangai dye . Cuma , rina mmg tak suka perangai dye yang memang bila ade BFF baru , dye akan tinggalkan kwn lama . N then , bila gaduh ngan dorang , baru nk cari rina n kwn2 lama . Even kwn2 rina yang laen pown tak suka cara dye berkawan . Berubahlah kawan ! Aq sayang kau mcm kakak aq walaupon ko lagi muda n tinggi dari aq . Berubahla 

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3