Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
Budak Takde Otak
Saturday, October 1, 2011 • 2:48 PM • 12 comments

Ok , this is a chat between me and Alia Maizurah on fb . Please read 
Alia Maizurah Ahmad
  • hello awk,pls jgn ambik freebies org lain n wat cam freebies sendiri,walaupon awk credit,tpi jgnlah gune cam freebies sendiri!

    p/shrp awk delete entry 'freebies awk tu
    • kenapa pulak tak boleh ? Rina x ambik pon freebies awk . and , Rina buat semua tu supaya blogger yg lain boleh ambik dan cantikkan lagi blog dye . yang awk tu kenapa ? sye ade wat pape ke yang sakitkan hati awk ?
  • Alia Maizurah Ahmad
    • no,tpi buat la freebies sendiri,org lain pon meyampah oke?footer awk ingatkan header
    • Maksud awk ape ? Rina tgk blog laen pown mcm tu . dee pon org laen nk mrh2?
    • *xde pon org laen nk mrh2

      Ok korang , sorry kalau bahasa rina kurang ajar .  but , rina tak puas hati la . Baca lagi 

      • Alia Maizurah Ahmad
        • xde org lain ambik freebies org n buat cam freebies sendiri.
        • Rina x anggap benda tu mcm freebies sendiri pown . yang dkt menu tab yang freebies tu eh ?
      • Alia Maizurah Ahmad
        • no,dkt entry awk ade freebies header,footer from kak syirah,wlcome note lah.
        • ok . Than?
      • Alia Maizurah Ahmad
        • pyh sgt ke awk fhm?AWK AMBIK FREEBIES ORG LAIN.
      • Sabrina Rina
        • bukan awk punya paham ! So kenapa nk mrh ? Kalau Rina ambik freebies awk punya , tu baru ah logik kalu awk nk mrh sgt !
        • kenapa senyap ?

       Dosa ke jika ambik freebies org ? Kan rina dah credits

      • Alia Maizurah Ahmad
        • walaupon bkn freebies sye,but awk perlu hormatkan org lain,lgipon xde org ambik ''freebies awk tu''!
        • ade sye senyap?
      • Sabrina Rina
        • mmg la sye hormat . Rina xde pon ckp yang freebies tu freebies Rina . kalau xde org ambik sekalipon , ape awk kisah ? yang penting , Rina dah kongsikan dgn pembaca n dorang jugak Boley tgk empunya freebies tu . Dose ke ape sye buat ni ha ?!
      • Alia Maizurah Ahmad
        • awk ade tanye owner freebies tu?ade x?kak syirah pon x tahu!
      • Sabrina Rina
        • tak kisah la . but , dorang Akan tahu jgk sbb Rina dah credit kat empunya free tu ! awk kenapa hah ! Rina x phm kenapa awk mrh sgt sedangkan rina x ambik pown free awk n tak kacau or maki blog awk !

       Betul tak ape yang rina tulis ni ?Jom baca lagi

      • Alia Maizurah Ahmad
        • sye x mrh,sye cume wakilkan owner freebies tu,for ur info,kenape x wat freebies sendiri utk cantikkan blog org lain?
      • Sabrina Rina
        • sbb Rina xde bhn untuk dijadikan freebies tuh . awk tak sedar ke yang awk tu pon credits to freebies org ? ade sye mrh kat awk ! Xde kan ? So, x pyh la nk mrh2 . Oh ya , kalau empunya freebies tu mrh, dye yang sepatutnye mrh n bukan awk PAHAM!!!!
      • Alia Maizurah Ahmad
        • sye x ambik freebies org,sye rase awk ni x reti membace,sye WAKILKAN owner freebies,1 lgi,kalu xde bhn,jgn buat freebies n ambik yg org punye!pabo.
        • Shut your fucker mouth...looser!!!!!

           Kan rina dah marah . sorry bahasa kasar . Yang last skali ni , mak rina yang tulis . Nanti rina postkan lagi yang laen ok ?



Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3