Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
My Bussines
Saturday, October 8, 2011 • 5:41 PM • 0 comments

Hye korang ! today rina tersangat sangat happy ? korang mesti nak tahu kenapa kan ? Ceh cehh . macam la nak tahu sangat ! haha . okay , hari khamis ade buat projek jualan . so , rina jual la blueberry cheese tart . blueberry cheese tart tuh , rina buat sendri tau ! kalau x caye , tanya mama n hanim . rina mmg pandai buat tuh pon . Yang lebih syoknya , the next day , ada cikgu rina yang nak ambil tempahan ! wah ! syoknya rasa ! like in the heaven you know ! haha . berangan sekejap . nama cikgu tu ialah cikgu eralina . but , tak surelah nak berapa lagi . selain cikgu rina , kawan rina pon ambil tempahan dari rina jugak . namanya anis natasya . dye ambil tempahan satu kotak . rina pun , berangan jugak la nak buat bussiness tart ni . mama pon dah kasi lampu hijau tau tak ! yahooooooooooo ! lepas ni , bolehla rina kembangkan bisness ni . hope so . kalauu rina dah pandai buat yang lain , nanti bolehla rina jual kat korang . duit tu bolehla rina beli apa yang rina impikan selama ini . haha . 
kalau korang nak jugak blueberry cheese tart ni , sila rujuk di bawah ya 

Blueberry cheese tart 

Saiz kecil : RM0.80 satu biji 
Saiz sederhana : RM1.00

Tart buah 

RM1.00 satu 

Hmm , rina harap korang sudi ambil tempahan ni dari rina ya . rina nak meluaskan bisness rina ni . harap akan berkekalan sehingga besar nanti . 

P.S : comment jika anda mahu ambil tempahan dari rina ya ? haha . bbye korang !



Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3