Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
RIVERSIDE CAMP !
Friday, October 14, 2011 • 9:53 PM • 0 comments

Hey guys ! rina tak sabar2 nak cite kat korang ni . ok , rina pergi camping tau kat riverside camp janda baik pahang . scenery dye memang TERBAEK ah . just like our slogan masa kat sana . jom baca kisah rina di sana .... 

First Day 

Masa otw kat sana , bas yang rina naik tu rosak tau . cam bangang kan ? lepastu kiteorg kena tunggu selama setengah jam lebih lamanye . lama tu . kiteorg pegi la beli mknn kat shell tu . hmmm ... memang betul cakap tuan raof tu . semua benda yang terjadi tu pasti ade hikmahnya . sebaga balasan , kiteorang dapat bas ekspress yang TERBAEK nye ! hahax . best oohh naek bas tu . then , bila dah smpi kat tapak perkhemahan tu , rina nmpk ade sungai . sugai tu jernih n sejuk gila . kalau korang nak rase , silalah pegi ke sana dan nikmatilah airnye yang sejuk gila cam musim winter je oohh . haha . lepastu cikgu bahagikan kumpulan khemah n kiteorg kemas khemah . alaaaaaaaaa , sori eh korang . rina dah lupa la apa lagi yang berlaku kat sana masa 1st day tu . almaklulah , rina dah tua , makin pelupa la jawabnye . haha :D . rina sambung dengan post hari kedua eh ? haha

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3