Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
Good Friday :D
Tuesday, November 22, 2011 • 10:35 PM • 0 comments

Hey guys . Hoyeah . Korang , im so happy can die maaa ! Nak tahu kenapa ? Coz pagi tadi rina dpt surat dari SBP Seri Puteri ! Yeah , dye tulis a litte bit cam ni ah :

Saudari ,

JEMPUTAN MENGHADIRI TEMUDUGA KEMASUKAN KE TINGKATAN 1 , SEKOLAH SERI PUTERI CYBERJAYA 2012

Saya dengan hormatnya merujuk perkara yang tersebut di atas . Sekolah Seri Puteri Cyberjaya merakamkan ucapan syabas dan tahniah atas pencapaian cemerlang saudari dalam Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) 2011 . Kami juga merakamkan ucapan tahniah atas minat saudari untuk melanjutkan pelajaran ke tingkatan satu di Sekolah Seri Puteri Cyberjaya .

2 .      Sukacita dimaklumkan bahawa panel pemilihan telah bersetuju menjemput saudari untuk menghadiri temuduga kemasukan seperti berikut :-

Tarikh   : 25 November 2011 ( Jumaat )
Masa    : 8.00 pagi
Tempat : Lobi Sekolah Seri Puteri Cyberjaya
Pakaian : Bebas dan Bertudung

3 . Sila bawa bersama semua maklumat yang berkaitan dengan saudari khususnya sijil-sijil pencapaian dalam kokurikulum dan akademik .

4 . Kesudian saudari menghadiri temuduga ini amat dihargai dan didahului ucapan terima kasih .
Sekian , terima kasih


Hekhek . Macam tu la ayat dye . sebijik sedebik ! haha . tiru ayat mama jap . :p @ first , rina jerit and terlompat2 mcm org gila tau . haha . inilah perangai org yg terlalu happy . hekhek . Rina harap2 semuanya akan okeyh .
 Harap2 boley study kat sana . aminnnnnnnnnnn . Korang doakan rina kay ?

xoxo, Mrs. Zayn Malik

One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3