Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
Contest Header Paling Awesome !
Sunday, January 1, 2012 • 3:30 PM • 0 comments

Okey . Guess what , rina join contest skali lagi . Err , xde keje nk masuk ke ? haha . watlek la . Saje je nak masuk , kalau menang tuh , alhamdulillah rina ucapkan . Okay , heres the rule


1 . Follow blog IFFAH dan YANA (untuk tahu perkembangan tentang contest nie)
2 . Terbuka kepada warga Malaysia
3 . Like fanpage IFFAH
4. Letak tajuk contest : Contest Header Paling Awesome by Iffah & Yana
5 . Buat satu entry pasal contest ni and letak banner kat atas tu .
6 . Poskan comment anda dekat box IFFAH jika anda dari blog iffah . poskan comment anda dekat box YANA jika anda dari blog yana . pos dekat shoutbox tidak akan diterima .
7 . Jika kurang dari 20 orang , contest ini automatic terbatal
8 . Tag 2 rakan blogger atau lebih . Pastikan mereka Tahu . 


Okay , first rina nak tag dua org yang telah membantu rina . Dorang sangat oasome woee . haha . Okay me taggie Kak Zattie  and kak Myra . 


Ni plak hadiah2 nye .. 


first place : rm50 topup ( maxis/celcom)
second place : rm20 topup  (maxis/celcome)
third place : rm10 ( maxis/celcome )



Update Hadiah 


3X EDIT BLOG BY FARANATASYA



Tarikh tutup:
Tarikh : 28/12/2011 - 21/1/2011  

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3