Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
Contest Kelaaas Kau Blogger
Tuesday, January 3, 2012 • 12:16 AM • 0 comments

Hye semua . Hari ni rina nak join contest ni plak lah . Nmpk mcm best je . Okay , jom tgk syarat2 nak msk contest ni .

 Follow blog Miss Purple, Atul, Miss Flower * wajibun
 Like FanPage Miss Purple, Atul dan Miss Flower
 Buat satu entry pasal contest ni
 Masukkan banner contest ni dan link kan ke contest ni
 Cipta satu trademark/slogan untuk diri/blog/orang tersayang. Pastikan yang Kelaaas punya.
MAKSIMUM 10 PATAH PERKATAAN.
Contoh:
 Blog ku Dunia ku  My Boyfie My Life  Bla Bla Bla
 Tag 3 orang Blogger dan pastikan diorang tahu
 Masukkan link contest korang dalam ruangan comment antara kitorang bertiga
 Okay, pemilihan pemenang kitorang pilih sendiri berdasarkan 40% kekemasan blog dan 60% lagi pada ke'creative'an trademark yang korang buat .



Okay , Rina nak tag Moustache , Mira and Jazlinaa . Okay , trademark blog rina ialah  Imaginary Fairytale Misty Dust
 Hadiah
1st Place
-Patung Angry Bird *Miss Flower
-GIF Header *Atul
-Cute Doodle Pilihan Sendiri*Me
-Edit Full Blog *ME

2nd Place
-GIF Header and Sidebar Image *Atul
-Cute Doodle *Me
-Edit Blog *Amalina Mustaffa

3rd Place
-Header *Fatiha
-Edit your picture *Atul
-Doodle *Me

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3