Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
Exclusive Giveaway by Niena Sofea
Sunday, January 22, 2012 • 8:53 PM • 1 comments

Hey guys . Rindu nak berblogging . Yeah , sibuk gila dengan homework yg melambung , SMK and my sisters  . Okay , as you all can see , Rina join Giveaway kali ni . Okay , here's the banner

http://4.bp.blogspot.com/-sUzzBuSD6kk/TwkIbDt8ixI/AAAAAAAABJI/PK9mDrylIWI/s320/381245_2531660299409_1490561238_32390426_1012432273_n.png

Info :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan 

Syarat2nya :
1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow / Add / Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak

Okay , mangsa rina for this giveaway ni ialah Nina Zaharin and Puteri Auni sbb blog dorang owesome !

Senarai Sponsor :
(31 sponsor semuanya)
 Psstt . Anda boley pilih sama ada nk follow or add profile semua senarai sponsor ni okay ?



Letak banner sponsor bawah ni disidebar





Photobucket
 



Name List of Exclusive Giveaway by Niena Sofea
Hadiah boleh tengok kat sini 
Tarikh Tutup GA
1 June 2012

Apa2 perkembangan terbaru tentang GA ni , Niena kan update .. Sila alert ye .. =)


Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3