Follow // Dashboard
What Makes You Beautiful
Contest :MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL
Saturday, February 4, 2012 • 11:41 PM • 0 comments

Olla guys . Dah lame tak berblogging . Terasa nak join contest ni plak . Okayh as usual the rules

Le Rules

  1. Mestilah mempunyai blog (wajib)
  2. Buat 1 entry bertajuk " MY BLOG IS SUPER  AWESOME  COMEL "
  3. Letak Banner contest kat dalam entry dan link kan ke post ini.
  4. Berikan sebab kenapa korang rasa blog korang nieyh super awesome .
  5. Listkan 5 sebab kenapa korang kata blog korang super awesome comel
  6. Follow blog,Like Fanpage Penaja ,Darwish dan Rina.
  7. Tag 3 rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.
  8. Letak link entry korang kat post nieyh...jika di post lain.,ia tidak akan diterima
  9. Pemenang akan dipilih oleh Tuan Blog dan partnernya.
Okayh , rina rase blog rina super awesome sebab ... umm korang rase kenapa ? Actually i donno why but i think becoz blog rina ni awesome . Hekhek . Perasan pulak rina ni . Okay , second . 
1. Sebab decoration rina awesome 
2. Orang yang buat skin blog rina teramatlah awesome sehingga rina tertarik untuk jadikan skin blog rina
3. Urmmm . Sebab blog rina kemas n cool 
4. Sebab ............  blog rina simple and and tak serabut like sesetengah blog ( sorry if terasa >< )
5 . Blog rina mempunyai freebies untuk blog2 lain ambik and rina edit blog rina ni fully 100% by me .

Okay , mangsa rina for this contest iss Aina , Uniee and Putri Nasuha . Hoho selamat berjaya :D

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik





One Direction - One Thing♥

Tweet Tweet <3